312016okt

Webgebaseerde software is beter...

Uit de 'oude doos' want het oorspronkelijke artikel stamt alweer uit 2012, maar we krijgen hier toch regelmatig vragen over dus we hebben dit even afgestoft... ;-)

102016okt

Gezocht: java en javascript ontwikkelaar

Wij zoeken nieuwe collega's!

Als ontwikkelaar bij Change to Comm werk je mee aan de (door)ontwikkeling van onze applicatie AuditCase. Dit doe je door je kennis en ervaring op het gebied van JavaScript en Java in te zetten bij het ontwikkelen van nieuwe en het onderhoud van bestaande functies binnen de toepassing.

062016jan

QicsMilestones en AuditCase: Best-of-Breed-oplossing voor de accountant

Qics en Change to Comm kijken tevreden terug op een bijzondere samenwerking. Ruim twee jaar geleden kozen de bedrijven voor een koppeling tussen hun beide software-oplossingen, respectievelijk QicsMilestones en AuditCase. Samen bedienen ze inmiddels nog beter accountantskantoren als het gaat om urenadministratie en klantrelatiebeheer in de cloud.

042015dec

CaseWare Nederland neemt meerderheidsbelang in Change to Comm

CaseWare Nederland, softwarehuis voor gespecialiseerde accountancysoftware, heeft een meerderheidsbelang in Change to Comm, genomen. De deelneming in Change to Comm is een direct gevolg van de cloud- en groeistrategie van CaseWare Nederland. De nieuwe samenwerkingsvorm moet voornamelijk gestalte krijgen in de online omgeving van het onlangs in Nederland gelanceerde CaseWare Cloud. Change to Comm blijft onder eigen naam actief vanuit de eigen vestiging in Barneveld onder de bestaande directie.

252015nov

Alley-Oop update

Naast veel verbeteringen aan AuditCase functies is er in versie 5.2 van AuditCase nog één belangrijke toevoeging:
De eerste integratie met Alley-Oop vanuit een CRM-oplossing!

092015sep

AuditCase update

De afgelopen (zomer)maanden is het wat stiller geweest dan normaal met onze uitingen op internet en Twitter, maar de reden is dat we erg hard gewerkt hebben aan diverse innovaties…